07 Aug Cum se adaptează ULIM cerințelor pieței muncii Recomandări pentru candidații la admitere

Autor Publicat în Interviuri EcoFM Vizualizat 3093 ori

Facultățile de Drept, Științe Economice, Litere, Informatică, Inginerie și Design, Psihologie, Științe ale Educației și Asistență Socială, dar și Biomedicina și Ecologia din cadrul ULIM – sunt cele mai populare în rândul candidaților la admitere. 

 

Cea mai avantajoasă ofertă de studii superioare pentru anul universitar 2016-2017, la una dintre universitățile noastre de top, ULIM, puteți  afla audiind o emisiune radio, accesând linkul de mai jos. De ce 80% dintre proaspeții absolvenți ULIM nu au probleme cu angajarea? Pentru ce meserii de perspectivă se pot obține diplome de licență și masterat la această instituție? Cum își adaptează  ULIM programele de studii cerinețelor pieței muncii?

La aceste importante întrebări aflați răspunsurile, oferite de dna Liliana Mărgineanu, coordonatorul sesiunii de admitere la ULIM, între altele, domnia sa e șefa Catedrei Drept Privat.

Despre oportunitățile la ULIM, oferite în țară și străinătate, povestesc două tinere cu rezultate excepționale la studii - Cristina Ioxa, proaspătă absolventă a Facultății de Litere, succesele căreia au fost apreciate de Ambasada Franței la Chișinău și  Ina Neagu, studentă în anul III la aceeași facultate, reprezenta instituției la Festivalul Studenților Francofoni din Europa Centrală și Orientală.