31 Aug Lansare EcoFM Fălești

Autor Publicat în Știri Vizualizat 2208 ori

La 27 august 2016, a avut loc evenimentul de lansare a stației locale EcoFM Fălești.

Cu ocazia acestui eveniment a fost creat studioul mobil, amplasat în preajma locului unde erau sărbătoriți  25 ani de la Proclamarea Independenței  Republicii Moldova, în parcul de lângă complexul memorial din or. Fălești de unde era efectută emisia în acea zi memorabilă. Printre invitații din studio au fost remarcați președintele raionului Fălești D-na Iraida Bînzari, Ion Proca – consilier în județul Harghita, Romania, Maria Nicorici – primarul orașului Noua Suliță, ex-președinte a raionului Fălești D-na Nina Botezatu, Mihai Goncearenco – deputat în primul parlament al Republicii Moldova, Dl. Victor Cimpoieș președintele Asociației Obștești „Cutezătorul” precum și formația Catharsis.

La final, începând cu ora 18:00 echipa postului de radio EcoFM a oferit făleștenilor un Open-Air marca „Eco-Green PARTY”, transmis în direct pe frecvența 97,6 MHz în or. Fălești.

 

Reamintim că postul de radio EcoFM a obținut licența de emisie pentru localitatea Fălești pe data de 10 martie 2016 și prin efortul comun al consiliului raional Fălești, societății civile din raion a fost creat studioul local EcoFM Fălești, care va difuza de luni până vineri, începând cu ora 19:00, programul local cu buletin de știri și informații de actualitate.