09 Dec (AUDIO) Lansarea campaniei „Zilele bucuriei”

Autor Publicat în Știri Vizualizat 919 ori

Vineri,  9 decembrie 2016, a fost lansat un proiect de caritate cu scopul de a colecta  ajutor umanitar pentru copii din familiile defavorizate.

Pînă la 15 ianuarie 2017 vor fi  colectate  cât mai multe daruri, începînd de la haine, încălțăminte, pături și mai ales jucării, ce vor fi donate, cu ocazia Crăciunului, copiilor proveniți din familii defavorizate.

Sub coordonarea Organizației „Centrul Educativ Cultural Social Economic și Francofon” (CECSEF), în parteneriat cu Organizația „Serviciu pentru Pace”, Ministerul Educației, Primăria Municipiului Chişinău, Direcția Generală Educație Tineret și Sport „DGETS”, Consiliul Național al Tineretului din Moldova „CNTM”, Consiliul Municipal al Elevilor, Consiliul Local al Copiilor si Tinerilor „CLCT”, Asociația Națională a Scouților din Moldova ”ANSM ”, Clubul ”Rotaract” Chişinau, organizează prima ediție a Campaniei “Zilele bucuriei” în  Republica Moldova.

În cadrul campaniei, organizatorii fac apel și invită cît mai mulţi oameni și ONG-uri din toată Moldova să se alăture, sperînd la colectarea a cât mai multe bunuri umanitare.  

Președintele organizației „CECSEF” Luc von Francois ne-a comunicat ca acțiunea este la prima ediție în Republica Moldova, dar se bucură de un success deosebit în rândul populației, astfel copiii din centrele de plasament și familiile defavorizate din țară vor beneficia de daruri în momentele dificile din viața lor.

Implicarea activă a voluntarilor are un aport considerabil în colectarea bunurilor de primă necesitate , astfel atingînd obiectuvul propus: un copil fericit-un copil împlinit.

Căsuța la care se pot face  donații se află în fața Centrului Comercial „Unic”.

Pentru informații sulplimentare referitor la cum puteți dona puteți contacta organizatorii:
Tel.: +373 600 68 944, 791 80 689; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; sppmoldova.org@gmail.com

 

Reportaj: Lansarea campaniei „Zilele Bucuriei” Reporter: Olivia Roșca