10 Aug (FOTO) Participă și tu la atelierele din cadrul Festivalului Tineretului 2017

Autor Publicat în Știri Vizualizat 2935 ori

Consiliul Național de Tineret din Chișinău organizează, al treilea an consecutiv, Festivalul Tineretului cu prilejul Zilei Mondiale a Tineretului. În acest context, toți tinerii activi, energici și bravi sunt așteptați pe strada Pietonală din Chișinău, începând cu ora 14:00.

În afară de târgul organizațiilor de tineret, agenți comerciali care vor prezenta cele mai bune și căutate locuri de muncă; două paneluri de discuție în cadrul cărora cei prezenți se vor putea implica și muzică de calitate, ne așteaptă 5 ateliere realizate de traineri naționali și internaționali cu teme ce prezintă în mod desfășurat probleme, subiecte actuale cu care ne confruntăm zilnic.

Atelierele se vor desfașura în zona workshop-urilor din cadrul festivalului, dar și în cadrul filialei „Ițic Mangher” a Bibliotecii Municipale Hașdeu.

 

 

Zona workshop-urilor din cadrul festivalului:

15:00-16:00 „Mit și adevăr despre sexualitate” cu echipa Y-Peer

Echipa Y-Peer sunt cei care ne vor livra informație despre sexualitate și toate miturile care le auzim în fiecare zi despre aceasta.

16:00-17:00 „Siguranța online” cu Matt Vu


Siguranța online a fost mereu un subiect actual. Ce pericole putem preveni și evita din spațiul media le aflați de la Matt Vu.

 

Filiala „Ițic Mangher” a Bibliotecii Municipale Chișinău:

17:00-18:00 „Oportunitățile Erasmus+ pentru tineri și organizațiile de tineret din Republica Moldova” cu Vitalie Cîrhană

 

Avem tineri activi și dornici de a face schimbări în personalitatea lor și de a face schimb de experiență în diferite programe sau organizațiii. Acest training va include mai multă informație referitor la oportunitățile Erasmus+ și organizațiile în care te poți implica și tu.

 

18:00-19:00 „Anti-traficul de persoane” cu Jay McNairin

Milioane de oameni din întreaga lume sunt vândute pe piața sclaviei moderne sau sacrificate pentru a se îndeplini anumite scopuri care încalcă drepturile omului.  Acest training are drept obiectiv conștientizarea actualității traficului de persoane și prevenirea extinderii acestuia.

 

19:00-20:00 „Aportul Moldovei adus umanității” cu Denis Roșca

Autorul Cărții de Aur al Basarabiei și a Republicii Moldova, Denis Roșca, ne va vorbi despre „Aportul Moldovei adus umanității”.

 

Pentru a participa la atelierele propuse și (de ce nu?) pentru a cunoaște alți tineri cu interese comune, înregistrează-te completând acest formular: http://bit.ly/2uoVnaI

Vino și tu să creăm o zi de sâmbătă interactivă și plină de energie pozitivă la Festivalul Tineretului