21 Sep IarmarEco își deschide porțile pentru cea de-a patra ediție

Autor Publicat în Știri Vizualizat 699 ori

Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social - IarmarEco își deschide porțile pentru cea de-a patra ediție.

 

Deja al patrulea an la rând, Asociația Obștească ”EcoVisio” organizează Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social - IarmarEco. Scopul acestui eveniment este de a informa publicul larg despre importanța unui stil de viață activ și sănătos și a dezvoltării durabile a proceselor ecologice.

Două zile de workshop-uri și prezentări interactive, discuții cu reprezentanții Ministerelorpe tema ecologiei și a dezvoltării durabile în Moldova. În acest an, la eveniment vor participa peste 80 de antreprenori sociali și inițiative din sfera ecologiei din Moldova, care vor prezenta și comercializa produse organice, lucruri hand-made, cosmetică naturală jucării și multe altele.  

Activități pe tema construcțiilor ecologice, economiei verzi, tratamente naturiste, vegetarianism și multe altele. În timpul evenimentului, pe parcursul ambelor zile va fi amenajată zonă pentru copii, Vegan/egetarian Cafe, și , bineînțeles, tombolă.

Combinația dintre iarmaroc și activități educative face ca IarmarEco să fie un eveniment unic în sfera ecologiei și a antreprenoriatului social în Moldova.

Ediția a patra a Iarmarocului Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social-IarmarEco va avea loc pe 15 și 16 Octombrie în sediul Atrium, Alișoara 4, Chișinău.